i ten procesor da ci 3-5% wyciszenia które usłyszysz. Zakup lepiej najtańsze maty atp albo bolla i dokładnie wygłusz podłogę wraz z grodzią przednią oraz nadkolami. Wtedy odczujesz mega różnice.
Pomysły - na czym w czasie EURO 2012 można zarobić?
Zwiń
X
-
Pomysły - na czym w czasie EURO 2012 można zarobić?
Witam wszystkich,
Ostatnio chodzi mi po głowie dorobienie troszke na EURO? Macie jakieś pomysły w co warto zainwestować??
jak będzie np. w Wawie sytuacja wyglądała ze strażą miejską? może ktoś szuka wspólnika :PASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
-
-
Auto masz fajne -zgłoś się do korporacji i porób za przewóz osób/taxi.
Jak znasz języki możesz porobić wycieczki po warszawie, coś w stylu alternatywnych miejsc na mapie kulturowej miasta i dodatkowo podobno mogą występowac też problemy z zaopatrzeniem w piwo, a bagażnik octy jest pojemny :lol:Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osmozgi, pewnie bedzie zapotrzebowanie na kobitki :diabelski_usmiechASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Mozgi, mam absolutnego hiciora. Kiedyś gdzieś z demobilu kupiłem oryginalny, PRL-owski saturator. Dwie szklane bańki na sok malinowy i cytrynowy.
Idziesz do UM/PZPN, załatwiasz pozwolenie na atrakcję turystyczną pod Narodowym, podłączasz się do wody, i CO2. Szklankę na łańcuchu mocujesz do urządzonka...
Czysta 1zł, z sokiem 1,5zł.
Idę o zakład że tauzena dziennie wyciągasz na miękko.
Ja chcę tylko 30zeta za dobę dzierżawy4x4
Komentarz
-
-
Zorr, a gdzie będziemy składować te auta? ...czy chcesz rozkręcać już pod stadionem? :lol:Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez McGanZorr, a gdzie będziemy składować te auta? ...czy chcesz rozkręcać już pod stadionem? :lol:
Wystarczy zostawić realne przebiegi, aby zabrakło zainteresowanych kupnemJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrw myśl zasady najciemniej pod latarnią, otworzymy komis samochodowy pod samą komendą (może nie główną) Policji.
Wystarczy zostawić realne przebiegi, aby zabrakło zainteresowanych kupnem
Komentarz
-
-
r2r, to mi sie podoba, znam przypadek gdzie koles postawił 700zł i wziął 8900zł oczywiście kilka zdarzeń na jednym kuponie, ten sam koles postawił jeszcze jeden kupon negociował go z bukmacherem długoterminowy zakład, kilka zdarzeń postawił na jednym blankiecie za 2 tyś pln do wyjęcia było 48 tyś jedno zdzarzenie nie weszło bo liverpool w 89 strzelił bramkę Sam kiedyś tez obstawiałem ale co wygrałem na piłce nożnej na tenisie live przegrywałem
ryzyko zawodowe
Komentarz
-
-
Na bukach da sie zarobić, ale trzeba zgasić wszelskie emocje i kibicowanie, a niestety wiekszość ludzi przy stawianiu gubi to że zawsze komuś kibicują i to "chciejstwo" wygranej przy typowaniu czesto wychodzi. "Nie jesteśmy silniejsi niż przeciwnik ale wierze że wygramy" i kupon w plecy, bo jednak rzeczwyiście nie byliśmy silniejsi i dalismy dupy. Z mocniejszym z reguły się przegrywa, dlatego w obecnym euro nie licze na wielkie cuda i kilka meczow napewno obstawię. Będę plinował zwłaszcza Włochów i Niemiec :wink:
[ Dodano: Sro 23 Maj, 12 17:14 ]
g4cek, widze że masz znajomych co się nie cyrtolą w drobne :shock:Artur
Komentarz
-
-
[quote="r2r"]Będę plinował zwłaszcza Włochów i Niemiec :wink:
masz racje my mieliśmy takie mini euro rozgrywane z klientami naszej firmy w ośrodku remes w opalenicy i szliśmy takim samym ustawieniem jak na euro i do półfinałów dostały się drużyny włoch dani i niemiec oraz polski !!!
finał był polska - włochy gdzie wynik był 0-1 dla włochów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFMozgi, mam absolutnego hiciora. Kiedyś gdzieś z demobilu kupiłem oryginalny, PRL-owski saturator. Dwie szklane bańki na sok malinowy i cytrynowy.
Idziesz do UM/PZPN, załatwiasz pozwolenie na atrakcję turystyczną pod Narodowym, podłączasz się do wody, i CO2. Szklankę na łańcuchu mocujesz do urządzonka...
Ja chcę tylko 30zeta za dobę dzierżawy
Wstaw do domu parę piętrowych łóżek i wynajmuj na euro. :szeroki_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyZamieszczone przez 4x4BKFMozgi, mam absolutnego hiciora. Kiedyś gdzieś z demobilu kupiłem oryginalny, PRL-owski saturator. Dwie szklane bańki na sok malinowy i cytrynowy.
Ja chcę tylko 30zeta za dobę dzierżawy
poza tym z podłączeniem do wody może być krucho :|ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
Komentarz